Kontrolni stol služi za kontrolu očišćenih lješnjaka ili badema nakon drobljenja drobilicom DLO 120E ili drobilicom DLO 120ER i čišćenja čistilicom. Kontrolni stol  je univerzalan i može služiti za kontrolu drugog voća ili povrća gdje je potrebno napraviti završnu kontrolu prije pakiranja.
Na donjoj slici je prikazana linija koja uključuje transporter, drobilicu, čistilicu i na kraju kontrolni stol na kojem se provjerava jesu li svi plodovi očišćeni od ljuske.
Kontrolni stol se izrađuje s 3 brzine pokretne trake koje se reguliraju zamjenom remenica ili elektroničkom regulacijom. Metalni dijelovi koji dolaze u neposredan dodir s hranom izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Ugrađeni su transportni kotači.
Kontrolni stol se izrađuje isključivo po narudžbi kupca. Zavisno o količini protoka i broju osoba koje kontroliraju dogovaraju se dimenzije kontrolnog stola.
Kolačići (tzv. cookies) olakšavaju nam pružiti vam bolju uslugu. Informacije prikupljene kolačićima koriste se za analizu posjećenosti (Google Analytics). Molim vas da potvrdite ili odbijete korištenje kolačića!